Diari La Veu del País Valencià
La Unió alerta de la presència d’estafadors als camps de la Ribera
RedactaVeu / València

La Unió de Llauradors alerta de la presència als camps de la Ribera de persones que es fan passar per falsos inspectors d’Hisenda i demanen diners a canvi de no denunciar a llauradors ja majors que treballen als seus camps.

Aquests fets van ocórrer la passada setmana, pel que ha pogut saber La Unió, a la localitat d’Algemesí on els estafadors van voler traure diners a llauradors jubilats. La forma d’actuar d’aquests presumptes estafadors és ben senzilla: s’acosten al camp quan hi veuen una persona major treballant i li diuen que no ho pot fer perquè està ja jubilat. Per a arreglar-ho li demanen diners a canvi de no sancionar-lo.

Segons La Unió, un llaurador d’Algemesí sí que va caure en el parany i va donar al fals inspector d’Hisenda tot el que duia en eixos moments a la butxaca, uns cinc euros.

La Unió informa a tots els llauradors de la Ribera d’aquesta estafa en tota regla i els demana que quan tinguen constància d’un cas d’aquest tipus vagen a denunciar immediatament els fets als policies locals o, fins i tot, a la Guàrdia Civil. De la mateixa manera, La Unió tranquil·litza a tots els llauradors jubilats i els trasllada que poden treballar perfectament en un camp de la seua propietat sempre i quan els seus rendiments nets no superen la xifra de 9.034 euros anuals o també treballar el camp d’altra persona amb una sèrie de condicionants.

Comparteix

Icona de pantalla completa