Oltra: ‘Tots els camins de la corrupció porten al finançament il·legal del PP valencià’

Investigació en la Diputació de València. ‘Ací hi ha hagut un saqueig organitzat, els responsables del qual no només han de pagar penalment, sinó que han de tornar els diners’
21 abril 2015 01:00h
Mónica Oltra i Alfonso Rus.
RedactaVeu / València

Amb els últims casos de corrupció destapats vinculats a la gestió d'Alfonso Rus a la Diputació de València, el PP ha aconseguit que totes les principals institucions del territori valencià estiguen esguitades de corrupció, la Generalitat Valenciana, les tres diputacions provincials i els tres principals ajuntaments.

"Això demostra -ha afegit Oltra- que hi ha hagut una estratègia calculada i premeditada de tota l'estructura del PP per desviar els fons de tots els valencians i valencianes cap al finançament del partit".

Per a la candidata de Compromís "és necessari que s'investigue a fons perquè qualsevol cas de corrupció al nostre territori al final acaba sent finançament il·legal del Partit Popular. Ací hi ha hagut un saqueig organitzat, els responsables del qual no només han de pagar penalment, sinó que el que volem és que tornen els diners. Els ciutadans ja no es conformen que vagen a la presó, el que volem és que tornen a les arques públiques els diners que presumptament van desviar de manera il·legal al seu partit".


 
next