Diari La Veu del País Valencià
Miquel Gil i Feliu Ventura obrin el festival de música en valencià Ara Sona
Europa Press / València

Les activitats es realitzaran cada dijous fins al 2 de maig, excepte els dies 28 de març i 25 d’abril. Tots els concerts començaran a les 19 hores i s’acabaran a les 22 hores i cada vegada actuaran dos grups valencians. A més, cal destacar que els concerts es gravaran en directe per a després emetre’ls en Levante TV.

El calendari s’obrirà demà amb l’actuació de Miquel Gil i Feliu Ventura, que passaran el testimoni a Tashkenti i Sant Gatxo el 4 d’abril. L’11 d’abril actuarà Tívoli Rapsodes i Tardor i els seguirà el 18 d’abril Aspencat i Arrap, per finalment tancar el cicle de concerts de música en valencià La Trocamba Matanusca i Pep Botifarra i A Banda, que actuaran dijous 2 de maig.

Les entrades ja estan disponibles en l’Instant Tiquet (antic Servicam) i a la Casa de Cultura, a 4 euros per a públic en general i 2 euros si es presenta el carnet de la Universitat de València. Els recitals estan organitzats i promoguts per Ara Sona, que també s’hi encarregarà de la producció, “per la qual cosa el cent per cent dels costos de la producció i gestió de l’esdeveniment aniran a càrrec del promotor, qui també ha assumit l’import de les taxes establertes a l’apartat de cessió d’instal·lacions de l’IMCJB”.

>

Feliu Ventura – Finalment

Comparteix

Icona de pantalla completa