Diari La Veu del País Valencià
Vídeo. El Cudol presenta l’espectacle solidari ‘1238. Crònica d’un somni’

Sixto Ferrero / València.

Amb una finalitat solidària, la recaptació es destinarà al projecte Espacios de Paz, el proper 24 i 25 d’abril, a les 20.00h i les 19.00h respectivament, es presenta el nou projecte musical del compositor i director Antoni de la Asunción, un poema musical per a dolçaines, percussió, metalls, cor i narrador, titulat “1238. Crònica d’un somni” el qual està basat al voltant de la vida i llegenda de Jaume I.

L’espectacle estarà a càrrec de l’Agrupació Cultual de dolçainers i tabaleters El Cudol, la Coral de Patraix i Manel Ferrer i Valls qui en serà el narrador. Sengles actuacions tindran lloc al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abad de València i la bona causa, a la qual es destinarà la recaptació, serà el susdit projecte Espacios de Paz, amb el qual els Salesians estan recaptant fons per contribuir i col·laborar amb els habitants de Bangui, capital de la República Centreafricana.

És per això que per acudir a l’espectacle, segons els organitzadors, cal fer-ho mitjançant invitació, aportant un donatiu de 4 euros, la qual cal recollir a la porteria del col·legi o posant-se en contacte amb El Cudol.

Comparteix

Icona de pantalla completa