Campanya Sant Jordi, un llaç per la poesia i la llengua!

Per celebrar la diada de Sant Jordi diverses entitats d'Enllaçats per la Llengua (ExLL) publicaran als seus portals web una poesia en català acompanyada del llaç per la llengua, “símbol que ens uneix a tots”
22 abril 2015 01:00h
RedactaVeu / València

Per celebrar aquest dia diverses entitats d'ExLL publicaran als seus portals web una poesia en català acompanyada del llaç per la llengua, símbol que ens uneix a tots. Aquesta campanya s'anomena: Sant Jordi, un llaç per la poesia i la llengua!

“Aquest 2015, més que mai, necessitem de la força de tothom per empènyer alhora per la salut del català. Des d'Enllaçats per la Llengua recordem com els constants atacs vers la llengua des de moltes administracions -centrals, autonòmiques i locals- i partits polítics es van succeint, intentant el desmantellament dels drets lingüístics dels ciutadans catalanoparlants aconseguits a base d'intensa lluita durant molt de temps, des d'entitats culturals i sindicals”, subratllen.

En conseqüència, animen tothom a celebrar Sant Jordi “com una gran festa”, mentre també “donem suport a les obres i activitats fetes en suport al català, doncs l'enfortiment del teixit social del territori és bàsic per fer front a l'ofensiva contra la nostra llengua”.

En suport a la defensa conjunta de la llengua catalana, Enllaçats per la Llengua conviden tothom a portar el llaç amb la Senyera, “símbol del nostre compromís en la defensa conjunta de la llengua”.
 
 

 
next