Diari La Veu del País Valencià
L’Himne anuncià l’arribada de les Festes de Moros i Cristians Alcoi 2015
Sheila García / Alcoi / Aramultimedia

La desfilada de les Corporacions Musicals va començar ahir sobre les 19.30 h. Més tard, una mica abans de les 21h, va arribar Josep Francesc Almeria, director de l’himne i seguidament Sant Jordiet 2015, Mauro Alcaraz, qui poc després, des de la tribuna d’autoritats li va lliurar la batuta a Francesc. Finalment, es va disparar el tradicional castell de focs artificials i es va encendre l’enllumenat fester provocant els aplaudiments de tots els que han gaudit de l’acte que inicia la Trilogia Festera alcoiana.

Després de la interpretació, el director de l’himne s’ha mostrat emocionat i amb una lluentor en els ulls que delatava la seua felicitat després d’haver dirigit aquest acte. Francesc ha confessat que per a qualsevol músic apassionat és un somni poder ser el director de l’himne de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Per cert, Francesc també té les seues ulleres d’ARA Multimèdia.

El dia va finalitzar amb la Nit de l’Olla i la desfilada de les filàs, tan sols unes hores després, a partir de les 5.50 h del dissabte 25 començarà la Diana, acte precedit per la Missa en la Parròquia de Santa María. Posteriorment, tindrà lloc l’Entrada, acte on desfilen les filaes cristianes al matí i les mores a la vesprada.

En ARA Multimèdia els aniran informant de tot el que ocórrega aquestes Festes de Moros i Cristians 2015, una edició amb les principals novetats del canvi de dates en passar-les a cap de setmana i la incorporació de la dona, per primera vegada en la història d’Alcoi, en la Diana per part de la filà Marrakesch i Realistes.

En el vídeo poden veure com ha sigut l’arribada del director de l’himne i de Sant Jordiet a la plaça i la interpretació de l’himne seguit del castell de focs artificials.

Comparteix

Icona de pantalla completa