Diari La Veu del País Valencià
PP: ‘A l’oposició prefereixen ser catalans de segona que valencians de primera’
Europa Press / València

El ‘síndic’ del PP en les Corts, Jorge Bellver, s’ha manifestat en aquests termes durant un acte en les Torres de Serrans en el qual ha destacat el paper de la Llei de Senyes i el seu objectiu de “reconèixer, protegir i difondre tot el que és nostre: la nostra llengua, els nostres símbols i les nostres tradicions”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “mentre nosaltres estem ací reconeixent les nostres senyes, ells -en referència l’oposició- només parlen de la unitat de la llengua, però el seu objectiu final no és exclusivament la unitat de la llengua: l’objectiu dels partits de l’oposició radical d’esquerres, en la qual incloc el PSPV, és el de la unitat de la llengua, de la terra, de la unitat política i econòmica”, ha apuntat.

Per la seua banda, el director del programa electoral del PPCV, Luis Santamaria, s’ha referit a la manifestació del 25 d’Abril, en la qual es commemora la derrota en la batalla d’Almansa. “Ahir era un bon dia, va guanyar el València Basket, va guanyar el Llevant, però a la vesprada va començar a fastiguejar-se la cosa amb aqueixa manifestació a la qual sempre van els mateixos i sempre reclamen el mateix”.

Comparteix

Icona de pantalla completa