Campanya perquè Rita torne els 300.000€ gastats en luxes

Compromís ha iniciat aquesta petició en change.org després de publicar les factures del #ritaLeaks. La sol·licitud ha aconseguit reunir en només 2 dies més de 2.000 firmes perquè l’alcaldessa torne els 278.000 gastats en menjars, hotels i viatges
27 abril 2015 01:00h

RedactaVeu / València.

Compromís per València ha registrat una petició en change.org dirigida a l’alcaldessa de València en la qual s’exigeix “que Rita Barberá torne a la ciutat els diners gastats en luxes i per a actes del seu partit”.

En la missiva s’argumenta: “Perquè els diners de la gent s'han de destinar a les necessitats de la gent: més ocupació, més equipaments, més serveis socials. Per això, el nou govern municipal haurà de treballar perquè tornen fins  l’últim cèntim dels diners malbaratats”.

Aquesta petició es realitza després que Compromís fera públiques les ‘factures de la vergonya’ de Barberá corresponents a un total de 278.000€ pagats durant aquesta legislatura a través de 466 factures “on s’inclouen ‘dinarots’ que costaren milers d’euros, suites d’hotel a més de 700€ la nit, viatges per tot Europa amb bitllets d’avió desorbitats i despeses relacionades amb actes de partit”, tot açò “durant els anys més durs de la crisi i mentre el govern del PP castigava la ciutadania amb importants retallades”.

La sol·licitud, registrada fa dos dies, es completa recordant que tota la informació d’aquest balafiament està disponible per a tota la ciutadania en aquest enllaç

next