Diari La Veu del País Valencià
Puig demana a Fabra que destituïsca ‘immediatament’ Rus
RedactaVeu / València

El també candidat a la Presidència de la Generalitat, en una trobada amb els mitjans de comunicació, ha destacat que Fabra ha de donar explicacions pel ‘cas Imelsa’ i “transparentar què es va parlar en la reunió” que va mantenir amb Rus. Al seu judici, aquesta trobada sembla “més digne d’una pel·lícula que ahir passaven per Paramount”, en referència al film ‘El Padrí’.

“Els aspectes mafiosos de tota aquesta operació desgraciadament estan molt presents”, ha denunciat Ximo Puig, qui ha ressaltat que “el millor antídot contra la corrupció és la transparència”.

Al seu judici, “ja tarda el president de la Generalitat a donar explicacions perquè, segons les filtracions que hi ha hagut en els mitjans, també afecta a membres del Consell”. A més, considera que deu “immediatament” destituir Rus i “obrir la comissió de recerca a tots els àmbits del que ha sigut una gestió manifestament millorable”.

Puig ha destacat que Fabra, “si li queda un polsim de decència i de dignitat, hui mateix ha de dir que Rus se n’ha d’anar” i, així mateix, considera que el PP ha de “demanar perdó als valencians pel que ens ha fet”.

El dirigent socialista ha indicat que “en aquests moments, totes les filtracions tenen a veure amb aqueixa guerra interna de final de cicle en el qual els uns i els altres s’estan tirant ganivets o altres armes més potents”.

Comparteix

Icona de pantalla completa