Diari La Veu del País Valencià
Convoquen una borsa per a fer una investigació sobre Joan Fuster
La Càtedra Joan Fuster ha convocat una borsa d’estudi per a la realització d’un treball d’investigació sobre qualsevol aspecte de l’obra de l’escriptor que haurà de tenir una extensió d’entre 200 i 300 folis, segons ha informat la Universitat de València en un comunicat.

L’import de la borsa és de 4.000 euros i el termini de presentació acaba el 30 de maig de 2013. La borsa s’adjudicarà en els 30 dies següents a la finalització del termini de presentació de sol·licituds. En el moment de la concessió es lliuraran 1.500 euros al beneficiari i la resta se satisfaran en el moment de lliurament de la memòria i de l’estudi finals.

La Càtedra Joan Fuster va ser creada per la Universitat de València el 16 de juny de 1993 per estudiar i difondre l’obra de l’escriptor i dels temes d’investigació i reflexió que va abordar a l’àmbit de les ciències humanes. Està adscrita a la seu en aquesta universitat de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

Joan Fuster

S’encarreguen de la programació i la gestió de les activitats un coordinador i una comissió, formada per experts en els camps temàtics que Joan Fuster va tractar en la seua obra: pensament, història social i cultural, literatura, normativa i ús de la llengua.

Les activitats de la Càtedra són la investigació i la realització de reunions de treball o debat, conferències i seminaris, cursos, edicions o altres relacionades amb la seua finalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa