Diari La Veu del País Valencià
Barcelona descobreix la pilota gràcies a PilotaVeu i Racó Català
PilotaVeu / Barcelona.

La vesprada va començar amb la presentació del llibre de Lucrècia de Borja Les dones no som (tan) complicades, en la qual la jove escriptora de Gandia acompanyada del cantant de Brams Titot, i del coordinador del mateix Racó Català, Joan Camp, ens feren una síntesi amb una representació en clau d’humor de l’obra que està sent un èxit i rebent molt bones critiques.

La presentació va donar pas a la presentació del diari digital PilotaVeu. El mateix Joan Camp va presentar Ricard Sentandreu, coordinador de la pàgina, que primerament va fer un viatge introductori a través del món de la pilota valenciana, història, modalitats, material, estat actual… per a posar en situació un públic que en tot moment es va mostrar molt entregat i participatiu per aprendre coses sobre l’esport de la pilota.

Una vegada introduït l’esport, Ricard va donar a conèixer la pàgina web que durant aquest mes d’abril ha complit 9 mesos, i va explicar com va nàixer, les característiques més importants, i va realitzar al mateix temps un xicotet viatge a través de la pàgina.



Mostra pràctica als carrers de Gràcia. Barcelona. Foto: Racó Català.

En acabar la presentació, els assistents eixiren fora del centre artesà tradicionarius, on realitzaren una mostra pràctica de l’esport.

Per acabar la jornada, i després de sopar, els assistents gaudiren d’un concert amb dos dels grups amb més projecció del panorama musical valencià, Frida i Vadebo.

Concert de Frida i Vadebo 25 d’abril a la sala Tradicionarius. Fotografia: Raco Català.

Des de PilotaVeu han volgut felicitar Racó Català pel seu 16é aniversari i per l’organització de la jornada.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa