Diari La Veu del País Valencià
Naix Balandra Edicions, una nova editorial independent a València

RedactaVeu / València.

Aquest mes d’abril, naix una nova editorial independent a València Balandra Edicions. Es tracta d’un segell jove que va més enllà de l’edició de llibres per esdevenir un projecte cultural que pretén teixir identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l’àmbit literari al nostre País.

La imatge gràfica de l’editorial és obra del dissenyador Juan Nava que compta amb una brillant i extensa trajectòria professional.

Balandra Edicions, naix amb un doble objectiu en primer lloc publicar llibres de literatura contemporània principalment d’escriptors i escriptores de la nostra àrea lingüística, tant consagrats com novells, i també donar cabuda a una selecció de títols interessants produïts en altres llengua amb l’objectiu de posar a l’abast de lectors i lectores la realitat literària de la resta de l’Estat espanyol.

El segon dels seus objectius és donar cabuda a llibres produïts per persones i col·lectius que mostren aspectes interessants de la nostra cultura.

El catàleg s’inicia amb una col·lecció de narrativa contemporània “Literatures” amb dos títols Estribord del periodista i escriptor Adolf Beltran, autor també d’altres obres literàries, i El cor de la Blancaneu, de l’escriptor i editor gallec Francisco Castro, un dels valors més sòlids de la literatura gallega actual, i que ha estat traduït pel també escriptor Vicent Berenguer.

L’editorial dirigida per Àfrica Ramírez tindrà la seu a València en el conegut barri de Patraix. Durant el mes de maig en el transcurs d’un acte públic es presentarà l’editorial i els dos primers títols de la col·lecció.

Comparteix

Icona de pantalla completa