Diari La Veu del País Valencià
Rus: ‘El cas Imelsa és un complot contra mi’

Europa Press / València

El president de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus, ha manifestat que el cas Imelsa “és un complot contra Rus, no contra Imelsa o la Diputació” i ha assegurat que, encara que ja va dir no saber “d’on vénen els tirs”, el 25 de maig, el dia després de les eleccions municipals i autonòmiques, aclarirà “d’on crec que ve aquest complot”.

Així s’ha pronunciat Rus en unes declaracions a Europa Press, en les quals, a més, ha assegurat que els seus advocats “estan estudiant presentar a poc a poc denúncies” contra informacions publicades sobre ell.

Alfonso Rus. Foto: EP.

Fabra: “No sé qui és Benavent, no l’ he vist en la meua vida”

Per la seu banda, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, s’ha desvinculat aquest dimecres de qualsevol relació amb l’exgerent de l’empresa pública Impuls Econòmic Local SA (Imelsa) Marcos Benavent, imputat per malversació en despeses sense justificar:””No sé ni qui és Benavent; no l’he vist en la meua vida i si l’he vist no li pose cara, ni he tractat amb ell i no he estat mai amb ell, amb la qual cosa estic absolutament tranquil”.

Fabra, que s’ha pronunciat d’aquesta manera en relació a les declaracions del candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, que l’extensió de la trama el deixarà “tremolant”, ha assegurat que EUPV li dóna “molt poca por”.

D’aquesta manera, ha criticat “l’estratègia d’alguns que utilitzen la denúncia, la querella i la difamació”, encara que ha apuntat que “qualsevol persona que, a través de les gravacions -que EUPV ha aportat a Fiscalia- es veja que fa un ús inadequat de la seua responsabilitat pública, anirà fora del partit i de les administracions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa