Diari La Veu del País Valencià
L’Alqueria de la Comtessa acull hui festa pel valencià
RedactaVeu / Alqueria de la Comtessa

Aquest dissabte, dia 2 de maig, tindrà lloc la la 27a Trobada de la Safor-Valldigna al municipi de l’Alqueria de la Comtessa.

El programa s’incia a les 17 hores amb l’arribada dels participants i concentració al poliesportiu municipal (C/ 25 d’Abril), per a, un quart d’hora més tard, donar pas a la Cercavila per tot el recorregut de la trobada amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters de l’Alqueria de la Comtessa i la Geganta Beatriu d’Urrea.

La Trobada acull l’exposició ‘Carles Salvador i el seu temps’ al centre social municipal a la plaça Tirant lo Blanc, així com una mostra dels murals “L’Escola que Volem”, realitzats per l’alumnat dels centres educatius de la Safor-Valldigna al Centre Parroquial Sant Pere i Sant Pau (C/Màrtirs, 5)

A les 17:30 hores està previst l’acte de benvinguda i parlaments per part de les autoritats a la plaça Major, mentre que l’Inici de les activitats i tallers tindrà lloc a les 18 hores. Durant la festa, hi haurà animació de carrer i música amb “El Ball de Sant Vito”.

A les 20 hores està programada la cloenda de tallers i activitats, a les 20.15 hores la recollida del sopar-picnic i, finalment, a les 20.30 se celebrarà l’acte de Cloenda amb el grup ‘Rodamons’ i l’espectacle “Petiteses”, al pàrquing del camp de futbol.

Més informació del programa de la Trobada de la Safor-Valldigna:en aquest enllaç i de les Trobades 2015 en aquest altre.

Comparteix

Icona de pantalla completa