Diari La Veu del País Valencià
Milers de treballadors clamen pels seus drets i el canvi al País Valencià

RedactaVeu / València.

Milers de treballadors i treballadores han sortit hui en diverses localitats del País Valencià per a reclamar els seus drets i un canvi per al 24-M en les diverses manifestacions celebrades amb motiu de l’1 de Maig.

“Així no eixim de la crisi, les persones primer”. Aquest és el lema amb el qual els sindicats UGT i CCOO PV han celebrat el primer de maig. Altres sindicats com Intersindical també han portat la protesta al carrer, juntament amb partits de l’esquerra valenciana.

Enguany, les organitzacions sindicals han cridat l’atenció sobre les conseqüències negatives que les retallades han tingut i tenen sobre el poble valencià, molt castigat però alhora esperançat pel canvi radical de govern que les imminents eleccions del pròxim dia 24 poden comportar.

La reivindicació d’enguany passa per exigir que s’acaben aquestes polítiques, es derogue la reforma laboral de 2012, que s’emprenga una reforma fiscal perquè paguen més els qui més tenen i que implique la lluita contra el frau.

També s’ha celebrat manifestacions a Alacant, Alcoi, Castelló, Dénia, Elx, Elda, Santa Pola i Vinaròs.

Intersindical Valenciana ha participat en les manifestacions del Primer de Maig per exigir ocupació estable i de qualitat. El sindicat ho ha fet en diverses ciutats valencianes com: Elx, Alcoi, Alacant, Vinarós, València o Dénia. A València ho ha fet a la manifestació alternativa convocada per les Marxes de la Dignitat. En aquesta han estat milers de persones junt a altres sindicats alternatius i moviments socials reivindicant pa, treball, sostre i dignitat.

Intersindical Valenciana ha reivindicat un canvi real per fer possible altres polítiques socials, laborals i econòmiques que milloren les condicions de vida de les treballadores i treballadors i del conjunt de la població.

Manifestació a Alacant. @ccoo_cs_pv

Elx

Vinaròs

Comparteix

Icona de pantalla completa