Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara: ‘Rus és el president de la corrupció, és un xoriço’

RedactaVeu / València.

El coordinador general d’IU, Cayo Lara, ha visitat aquest dissabte el barri del Cabanyal de València. Després d’aquesta visita, Lara ha mostrat la seua perplexitat per l’escàndol Alfonso Rus.

Cayo Clara ha explicat que “el senyor Rus sembla que és el president de tot: de la Diputació de València, del PP de València, del club de futbol de Xàtiva, alcalde de Xàtiva, i ara sembla que sent president de tot, també ho és de la corrupció, que sembla que era el que li faltava en el seu currículum. Li hem qualificat de jeta hispanicus, de homo chorizus, i el que ve a demostrar desgraciadament tot açò, una vegada més, és que en el PP no hi ha corruptes o xoriços individuals, la qual cosa ja és una suma de bandes organitzades per a delinquir, per a trincar, i sembla que estem davant una altra. Parle de bandes com la de Gürtel, la de Bárcenas, la de la Púnica, i ara del cas del senyor Rus, del molt honorable Rus que ara passarà a ser presumiblement el molt pocavergonya Rus”.

El responsable d’IU també ha assenyalat que “estan intentant que quan veja Rajoy, que és per activa i per passiva el senyor X de la corrupció, apartarà i llevarà Rus dels actes públics. Per a demà ja és tard. Aquest senyor no és digne de representar els ciutadans de Xàtiva, ni en la Diputació, ni en el seu propi partit, almenys en el mitjà decent que puga quedar, si queda alguna cosa, en el PP. I el que ha de ser és cessat de manera immediata i per una mica de dignitat deuria dimitir de tots els càrrecs públics, perquè és la gent que segueix embrutant la vida pública d’aquesta ciutat i d’aquest País Valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa