Diari La Veu del País Valencià
Rus desafia el PP i diu que no se’n va encara que vinga Rajoy a València

RedactaVeu / EP / València.

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha manifestat aquest dissabte a través d’un comunicat que continuarà endavant en les seues responsabilitats i ha assegurat sentir-se “indefens i víctima d’un atac informatiu i polític brutal, que es troba emmarcat dins d’una campanya electoral i, per tant, motivat per raons polítiques”.

Cal recordar que aquest dimarts Mariano Rajoy estarà a València en un acte electoral i Gènova vol a Rus fora del partit.

El també president del PP de València ha eixit així al pas de les informacions que apunten a la possibilitat del seu cessament, després de la publicació d’algunes de les converses facilitades per EUPV a la Fiscalia en el marc del cas Imelsa.

Així, Rus ha explicat que el seu patrimoni personal “està totalment clar, justificat i declarat d’acord a la legalitat”, els comptes “sanejats” i la gestió de les institucions que presideix, com l’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, “es troben igualment auditades, controlades i recolzades pels tècnics i funcionaris que tenen aqueixa missió, independentment dels responsables polítics”.

A més, ha manifestat no tenir coneixement per conducte oficial ni en cap de les informacions aparegudes “que estiga culpable en cap procés judicial en qualitat d’imputat i ni tan sols com a testimoni”.

Per açò, ha agregat: “He sigut triat president provincial per les bases del partit Popular i president de la Diputació pel grup de diputats del PP que van decidir recolzar-me. A ells els dec el càrrec i per tant amb ells continuaré endavant”.

Així mateix, apunta que “si algú creu que he pogut cometre un delicte, haurà de demostrar-ho i no sembrar l’opinió pública amb aquest bast muntatge que a tots danya”.

Comparteix

Icona de pantalla completa