Diari La Veu del País Valencià
Roger Cerdà (PSPV): ‘Rus ha de renunciar a l’alcaldia de Xàtiva’

RedactaVeu / Xàtiva.

El candidat a l’Alcaldia de Xàtiva pel PSPV, Roger Cerdà, ha manifestat, després de conèixer la decisió del Partit Popular de suspendre de militància a Alfonso Rus, que aquesta mesura “no és suficient” davant la gravetat dels fets que les gravacions aparegudes han posat de manifest.

Segons Cerdà, “l’expulsió de Rus del PP ha de venir acompanyada de la seua renúncia a l’acta de regidor i, en conseqüència, de la seua renúncia a l’alcaldia de Xàtiva. Aquesta decisió provoca una crisi a la institució mai vista que no pot mantenir-se ni un sol minut més i que ha de solucionar-se de forma immediata”.

Així mateix, Cerdà entén que Rus ha de donar explicacions a la ciutadania, “tots hem escoltat Rus contant bitllets i li exigim que explique quina ha sigut la seua relació amb aquesta trama corrupta i quantes comissions més a cobrat al llarg d’aquest vint anys al capdavant de l’alcaldia de Xàtiva”.

Per altra banda, també ha reclamat als dirigents del PP a nivell local, provincial i autonòmic que “donen la cara, demanen perdó, digen des de quan eren coneixedors de l’existència d’aquestes gravacions i quin és el motiu pel que no prengueren ninguna decisió contra Rus en el moment que les escoltaren”. També ha explicat que l’únic camí que li queda al PP és la regeneració i perquè que aquesta siga completa ha de fer-la obligatòriament des de l’oposició “que és el lloc que ha d’ocupar a partir del 24 de maig”.

Finalment, Cerdà ha defès el bon nom de la ciutat de Xàtiva i ha afirmat que “cal obrir un nou temps per superar aquesta lamentable situació en la qual ens han clavat Rus i el PP. Entre tots hem de tornar a situar la nostra ciutat en el lloc en el qual per història i importància mereix estar”. “Reclame el suport de tots els xativins i xativines de bona voluntat que no volen que la seua ciutat siga coneguda per ser el centre d’una trama corrupta sinó per ser una ciutat de prestigi i amb un futur prometedor”.

Comparteix

Icona de pantalla completa