Diari La Veu del País Valencià
EUPV ofereix la seua signatura per a una moció de censura contra Rus

RedactaVeu / València.

La diputada provincial d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha anunciat que la formació d’esquerres està disposada a recolzar una moció de censura contra Alfonso Rus en la Diputació de València. Pérez Garijo, signant la denúncia davant la Fiscalia anticorrupció, ha advertit que els fets “van més enllà de la presumpta trama de corrupció d’IMELSA” i ha declarat que “no estem satisfets amb la suspensió cautelar d’Alfonso Rus, pensem que no pot continuar ni un minut més com a president de la Diputació i, per això, oferim la nostra signatura per a fer una moció de censura”.

“Ara bé -ha advertit la diputada provincial de la formació d’esquerres- caldrà pensar molt bé a qui posar en el seu lloc, perquè evidentment no donarem la signatura per a qualsevol”.

Rosa Pérez Garijo ha denunciat que el PP pareix un “partit podrit de corrupció” i ha advertit que aquests “fets indecents els passaran factura”.

Per una altra banda, la diputada provincial de la formació d’esquerres ha tornat a demanar que la Comissió d’Investigació s’amplie a tota la gestió de Rus a la Diputació.

Comparteix

Icona de pantalla completa