Diari La Veu del País Valencià
Marina Salud no ha aportat encara la informació demanada el passat 8 de març
RedactaVeu / País Valencià

El passat 8 de març, la plana major de Marina Salud, es va presentar a una reunió on estaven convocats els alcaldes afectats pel tancament dels centres de salut en horari nocturn i el comissionat de l’hospital. Van presentar durant dos hores tot un seguit de dades.

A petició de l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, i davant la gran quantitat de dades donades a conéixer durant la reunió (tota la informació que havia demanat la plataforma en defensa de la sanitat pública de la Marina Alta i que els alcaldes s’havien compromés a fer arribar al comissionat), els directius de l’empresa es van comprometre a passar la informació als alcaldes presents a la reunió. A data de hui, aquesta informació no ha sigut facilitada.

Des de l’alcaldia de Pedreguer es va recordar el compromís a l’empresa del passat 15 de març, instant-los a complir amb els seus compromisos, atès que “considerem estrany que un gabinet de premsa tan eficient i laboriós no puga haver enviat encara una presentació en power-point, tal i com es va quedar en aquella reunió”.

Les dades sol·licitades pels alcaldes eren: les reclamacions presentades al SAIP de l’Hospital de Dénia des de 2009, per especialitats o serveis i per poblacions, la llista d’espera d’intervencions quirúrgiques per especialitats, la de consultes externes, per especialitats, primeres visites i successives i la llista d’espera per a proves diagnòstiques tals com TAC, ressonàncies, gastroscòpia, colonoscòpia, broncoscòpia i prova d’esforç. També es demanava la cartera de serveis de l’Hospital de Dénia i dotació de professionals per serveis, derivacions a altres hospitals, derivacions a l’Hospital HACLE La Pedrera, dotació de la UHD (hospitalització a domicili), estadística de la Comissió d’Infeccions Hospitalàries i, per últim, la llista d’espera en centres de salut per poblacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa