Diari La Veu del País Valencià
EUPV posa en marxa el web ‘dipugate.org’

Redactaveu / València

Dipugate.org’. Aquest és el nom del nou web creat per Esquerra Unida del País Valencià on dona comptes de les presumptes trames de corrupció vinculades a Rus en la Diputació i en l’Ajuntament de Xàtiva.

En el nou web, Esquerra Unida, la formació que ha portat a la Fiscalia Anticorrupció el cas de presumptes corrupteles en la Diputació de València i que ja ha provocat l’expulsió del PP d’Alfonso Rus, s’explica la presumpta trama corrupta que afecta a l’encara president de la Corporació provincial i alcalde de Xàtiva.

La web se centra en la trama d’Imelsa, l’empresa pública gestionada per Marcos Benavent (en fugida), i també ofereix documents com els polèmics enregistraments en les quals Rus presumptament estaria comptant diners en metàl·lic provinent de comissions obtingudes en adjudicacions de l’Ajuntament de Xàtiva.

Què ha passat en la Diputació? Qui és qui en la trama? Qui l’està investigant? Que pot passar ara? i un perfil d’Alfonso Rus és la informació que ofereix el web ‘dipugate.org’ i que Esquerra Unida ja ha anunciat que anirà actualitzant a mesura que es vagen coneixent més dades d’aquest nou escàndol a pocs dies de la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa