Diari La Veu del País Valencià
L’ultra de Paterna, Óscar Rodríguez, ‘es cola’ en la llista d’UPN d’Antsoain

ahötsa.info.

En les xarxes socials, el candidat d’UPN presumeix de ser (o haver sigut) militant del PP, PSOE, Vox, Ciutadans…, i mostra carnets d’afiliat i llistes electorals. Segons van publicar en una web local de Paterna- Paternaahora.com, el jove ha sigut membre d’una vintena de partits, alguns d’ells d’extrema dreta, com Espanya 2000 i Plataforma per Catalunya.

Óscar Rodríguez va fer la seua aparició a Navarra ahir a la nit, en twitter, anunciant la seua candidatura en UPN. Al principi semblava un fake, però no. Sergio Sayas va intervenir, primer reprimint-lo per les seues comprometedores fotos, i després dient textualment que “ens l’han ‘colat’”.

En els seus perfils de les xarxes socials té diverses fotos fent la salutació nazi. Fa dos anys, després de publicar alguna d’aquestes fotos, el Partit Popular el va expulsar de militància. Aquesta altra imatge és de fa dos mesos. En la web de Paterna abans citada feien referència al fet que portava símbols franquistes, com el clauer amb l’àguila o la melodia del mòbil. Per a ell, són senyals d’identitat: “no m’amague, cadascú ha de mostrar els seus ideals, el dia que prohibisquen la bandera republicana i el puny revolucionari, jo done la meua paraula que retiraré el clauer”.

Segons ha descobert el periodista Javier Domínguez, Óscar Rodríguez també es presenta en sisè lloc de la llista de Vox en Zizur. I, pel que sembla, ho fa igualment a Madrid per Alternativa Espanyola.

Óscar Rodríguez també és afiliat al PSOE i al febrer va prendre part en la conferència autonòmica que aquest partit va celebrar a València. Com no podia ser d’una altra manera, també té carnets de la UGT.

La Veu del País Valencià ja ha publicat diverses informacions sobre aquest ‘personatge’:

Un altre cadell de NNGG amb gestos feixistes

Primer expulsat de NNGG del PPCV després de les fotos feixistes

Exmilitant del PP demana perdó per fer salutació nazi

Comparteix

Icona de pantalla completa