Diari La Veu del País Valencià
Un dia de folk intens a ‘L’Horta Nord Folk IV’
Sixto Ferrero/Rocafort

Arriba L’Horta Nord Folk IV. Aquesta edició tindrà lloc el proper dissabte 9 de maig a Rocafort i estarà dividida en tres sessions: matinal, vespertina i nocturna, tot i que el folk, la música d’arrel, la tradició musical sonarà fins a altes hores de la ben entrada matinada de diumenge.

Començarà en horari matinal engrescant el públic infantil (plaça d’Espanya de Rocafort a les 11:30) amb el concert de Dani Miquel, qui tot seguit cedirà el lloc al taller de percussió que faran Sökolé (a partir de les 12:30).

A boqueta nit (a les 19:00), als jardins de la Casa de la Cultura començaran els mítics Urbàlia Rurana i una hora més tard el grup Sökolé farà la seua actuació. Amb una pausa per mamprendre forces i empenta, al mateix escenari a partir de les 23:30 actuaran Besarabia el grup de música balcànica de València, i ja situats en la matinada de diumenge, a partir de les 00:30 apareixeran Musicants per concloure el festival de folk que ben encertadament ha apostat per les diversitats de músiques tradicionals, des dels ritmes africans de Sökolé, passant pels Balcans i la música d’arrel mediterrània on conflueixen tants les propostes de Besarabia com Urbàlia Rurana i Musicants.

>

Magnífic cartell el que es podrà veure a Rocafort i, a més, l’entrada és lliure.

Comparteix

Icona de pantalla completa