Diari La Veu del País Valencià
Compromís veu en Rajoy ‘un mal terrible per al poble valencià’

RedactaVeu / València.

“Estem farts que es danye el poble valencià. Ens envien un vaixell a Sagunt que és un risc per a la població i per al medi ambient i des de Compromís volem saber quina ment privilegiada de Madrid ha pensat eixe càstig per a Sagunt”. Així de contundent s’ha expressat el portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, coincidint amb la visita de Rajoy a València, segons la coalició, amb clara finalitat “electoralista”.

El candidat de Compromís ha manifestat en roda de premsa que des de la coalició estan totalment solidaritzats amb els ciutadans del Port de Sagunt que hui ixen al carrer per a protestar.

En la repassada dels greuges comesos pel govern de Rajoy i el seu partit contra el poble valencià, Morera ha recordat que el partit del president, té un “problema endèmic i transversal: Són corruptes els qui practiquen la corrupció i també els qui se’n beneficien. Hui torna a eixir a la llum el cas Nasseiro i això demostra que Rajoy s’ha beneficiat de la corrupció, una corrupció que li ha pagat els actes electorals en camps de futbol, en places de bous i en la Fira de València, on encara deuen molts diners d’un congrés des de l’any 2008 i hui li ho recordarem”, segons Morera.



Foto: Compromís.

Barberá, Fabra i Rajoy, hui en València. Foto: PPCV.

Comparteix

Icona de pantalla completa