Diari La Veu del País Valencià
#gràciesprofes, campanya per a fer visible la tasca dels docents de valencià. Vídeos
RedactaVeu / València

D’aquesta manera, Bromera vol ajudar a aconseguir que els valencians valoren la tasca crucial que es du a terme des dels centres d’ensenyament per afavorir la normalització i l’ús del valencià.

Habitualment absents dels mitjans de comunicació, i perjudicats per les retallades que ha patit l’educació, reconèixer aquest treball esdevé més rellevant que mai. L’editor Josep Gregori ha volgut recordar també “el compromís de Bromera amb l’ensenyament en valencià i la necessitat d’encoratjar la comunitat educativa a seguir construint un futur en la nostra llengua”.

En una primera fase de recollida de testimonis, han participat alumnes i professors en actiu de diferents punts del territori –Elda, Alzira, Benicarló, Alacant, Castelló de la Plana…–, però també altres cares més conegudes com l’humorista Eugeni Alemany, la guionista Fani Grande, la periodista Maria Josep Picó, o un dels fundadors d’Escola Valenciana, Emili Gascó.

La campanya continuarà amb aportacions d’experiències i comentaris sobre la tasca del professorat de valencià, que Bromera anirà recollint –es poden enviar a [email protected]– i difonent des de l’etiqueta #gràciesprofes.

Comparteix

Icona de pantalla completa