Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘La gestió corrupta del PPCV ha arribat fins als comptes públics’
RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís i candidat de la coalició en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la multa imposada per la Comissió Europea a l’Estat espanyol pel falsejament dels comptes valencians, obeeix “a la gestió corrupta dels populars valencians que no solament ha sigut una pràctica habitual i sistemàtica en el partit, sinó que aqueix ‘modus operandi’ també s’ha aplicat a l’administració pública valenciana, on aqueixa gestió corrupta del PPCV s’ha dedicat a enganyar Europa falsejant els comptes públics”.

Segons Morera, “els responsables polítics d’aqueix falsejament hauran de donar explicacions públiques, així com els responsables de la Sindicatura de Comptes dels diferents anys investigats i els funcionaris públics que hagen incorregut en eixa il·legalitat en donar per bona amb uns comptes falsos”.

També, el portaveu de Compromís ha assegurat que la multa de 19 milions d’euros que imposa Europa a l’Estat “no l’ha de pagar la ciutadania, ni l’espanyola ni molt menys la valenciana. La multa l’han de pagar de les seues butxaques els qui han falsejat els comptes, els qui les han auditat i els qui han permès eixe frau. Advertim al ministre de Guindos que el nou govern valencià no pagarà per les irregularitats, il·legalitats i altres atrocitats comeses en la Generalitat pels seus companys de partit”.

Segons ha declarat el candidat de la coalició “durant anys s’ha balafiat, s’ha malversat i a més, s’ha manipulat i falsificat i de res serveix que Alberto Fabra diga que ara són un partit renovat, perquè ell ja era un càrrec públic quan es produïen aqueixes irregularitats i, per tant, queda demostrat que el PP no pot continuar ni un minut més al capdavant de cap institució pública perquè és un perill per a les arques públiques en particular i per a la ciutadania en general”.

Comparteix

Icona de pantalla completa