Diari La Veu del País Valencià
L’escola d’Otos celebra una jornada de portes obertes

RedactaVeu / Otos.

Les propostes d’aquesta jornada són molt diverses i abundants. A partir de les 10 es donarà la benvinguda als assistents amb un esmorzar gratuït amb xocolata i mones. Seguidament, tots els interessats podran visitar les instal·lacions i conéixer de primera mà la metodologia de treball del centre. Així, tant l’equip docent com les famílies i els propis alumnes explicaran els projectes que treballen en el dia a dia al centre, mitjançant xerrades, vídeos i exposicions. La jornada conclourà amb l’actuació del cantacançons Dani Miquel a les 12’30. A més, a més, al llarg del matí, els visitants també podran participar en diferents tallers de jocs tradicionals, fer la Ruta dels Rellotges de Sol i visitar la Col·lecció Permanent d’Antoni Miró o gaudir de la Mostra de Productes Tradicionals.

La iniciativa, organitzada desde l’AMPA del centre, amb la col·laboració del professorat, l’Ajuntament d’Otos, pretén mostrar a totes les famílies interessades, el seu projecte d’escola. En este centre públic es treballa un programa educatiu respectuós, basat en les necessitats infantils, l’educació viva i activa. En definitiva, segons paraules de l’AMPA, “un espai ple de pau i alegria, on es respira l’art i l’amor per la natura, un lloc on els nostres fills cresquen feliços”.

Desde l’ajuntament d’Otos han donat tot el seu recolzament a esta activitat i oferiran també informació sobre les vivendes de lloguer i venda que hi ha al municipi. Així, es podrà visitar una d’estes cases, propietat de l’ajuntament, qui la ofereix a un preu molt econòmic per si hi ha alguna família interessada en traslladar-s’hi.

Comparteix

Icona de pantalla completa