Diari La Veu del País Valencià
Ciscar demana a Rus que deixe la llista del PP de Xàtiva

EP / València.

El vicepresident del Consell i president del PP d’Alacant, José Ciscar, creu que el president de la Diputació de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, hauria de “deixar de ser candidat” en la llista del Partit Popular en el seu municipi i ha assegurat que és una persona “conseqüent”, per la qual cosa espera que deixe la candidatura.

En unes declaracions aquest dijous, Ciscar ha qualificat a Rus com “una persona conseqüent” en qüestions de partit, per la qual cosa espera que porte “aqueixa conseqüència fins el màxim” i deixe la llista del PP de Xàtiva.

“En cas que açò no ocorreguera, l’escenari és l’expulsió i després ja es veuria legalment quines conseqüències tindria l’expulsió en la llei electoral”, ha manifestat. En aqueix sentit, Ciscar ha afirmat que el PP ha exigit “la màxima exemplaritat en tots els casos” i de manera “contundent”.

El dirigent ‘popular’ ha qualificat de “complexa” i “difícil” la situació generada per les converses en les quals suposadament el president de la Diputació de València i alcalde ‘popular’ de Xàtiva, Alfonso Rus, parla de diners al costat de l’exgerent de l’empresa pública Imelsa Marcos Benavent, i ha defensat que s’ha actuat “com es devia” amb la decisió de suspendre de militància a Rus.

Comparteix

Icona de pantalla completa