Els valencians ens mereixem açò? Vídeo

Bromera llança un vídeo de poc menys de 2 minuts per denunciar la greu situació econòmica que patim els valencians i en el qual fa una crida perquè “Fem pinya per un #finançamentvalencià just!” per al País Valencià
8 maig 2015 01:00h

L. Part  / València.

“Hola. Sóc valencià, i pobre. Tota la vida convençut que vivia en la millor terreta del món. Un lloc fantàstic on lligàvem els gossos amb llonganisses. I era mentida”. Així comença el vídeo editat per Bromera i protagonitzat per l’actor, director i dramaturg valencià Carles Alberola, i d’una duració d’1 minut i 55 segons.

“Saps que actualment la renda des habitants valencians és un 12 per cent més baixa que la renda mitja espanyola? I que malgrat això som l’única comunitat autònoma pobra que aporta diners a l’Estat?”, pregunta a l’aire Alberola per a, acte seguit, apuntar que als valencians se’ns han escapolit des de Madrid per culpa d’un sistema de finançament injust “més de 12.000 milions d’euros”.


Fotograma del vídeo. Foto. La Veu 

“Creus que ens mereixem tot açò? Doncs no, No ens ho mereixem”, sosté Alberola en aquest vídeo, totes les dades del qual han sigut estretes del llibre de Vicent Cucarella ‘El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari’, que compta amb il•lustracions del dibuixant d’Ortifus.
 

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next