Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara mostra el seu suport a la llista d’EUPV-ERPV i Acord Ciutadà de Borriana. Vídeo
RedactaVeu / Borriana

El coordinador general d’IU, Cayo Lara, ha demanat en un vídeo als borrianencs i borrianenques que el pròxim dia 24 de maig donen el seu vot a la llista encapçalada per Gabriel Ferrándiz perquè, segons el Coordinador General d’IU “els veïns de Borriana estaran votat una llista honesta, de gent treballadora i que no es deixarà corrompre i que treballarà per la gent del poble”.

També Marga Sanz, Coordinadora General d’Esquerra Unida del País Valencià, i Jesús Monleón, candidat a Les Corts per la circumscripció de Castelló en representació d’EUPV-ERPV-Els Verds, han volgut donar el seu suport a la llista encapçalada per Gabriel Ferrándiz.

Gabriel Ferrándiz remarca quina serà la prioritat d’un govern local d’EUPV-ERPV Acord Ciutadà: “Per a nosaltres els problemes del veïns i veïnes, el treball i eliminar la misèria està per davant de qualsevol altra consideració. Eixa és la nostra prioritat i a això destinem una sèrie de mesures d’emergència social, contra la corrupció i per la qualitat democràtica que obrin el nostre Programa de Govern”, ha indicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa