Blanco: 'EUPV és la garantia per a evitar un pacte de la dreta entre el PP i el PP bis'

Axí ho ha assegurat en referència a Ciutadans durant el míting central de campanya celebrat aquest dissabte a Alacant
9 maig 2015 01:00h
El representants de la formació d'esquerres, aquest dissabte a Alacant.
 
RedactaVeu / Alacant.

El candidat d'EUPV a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, ha afirmat que el canvi polític al País Valencià “és possible” i el PPCV “ho sap”. Així, ha assenyalat que  “l’única esperança” que mantenen els 'populars' valencians és Ciutadans, als quals ha qualificat com “el PP bis”.

Per açò, ha manifestat que la “garantia” per a evitar el pacte de la dreta solament la pot donar Esquerra Unida, que “garantirà un canvi real en aquest País Valencià”, ha manifestat Blanco durant la seua intervenció en el míting central de campanya a Alacant, al qual ha assistit el candidat d'IU a la Presidència del Govern, Alberto Garzón.

Blanco ha assenyalat que no caben sol canvis de “polítics” sinó també de “polítiques”, que els “aliats” d'EUPV seran el feminisme i els sindicats de classe i ha defensat una campanya “poble a poble”.

A més, ha afirmat que la gent “decent” ha de comptar “els dies cap end avant” per a la consecució  “d’un País Valencià de dignitat i d'esquerres, i per descomptat de Cultura”.

“Aquests quatre anys han sigut una pel•lícula de màfia i esperem que els informatius de la nova Televisió Valenciana ho expliquen”, una nova RTVV que ha afirmat que serà “diferent a la manipulació d'aquells anys”.


 

 
next