Diari La Veu del País Valencià
Nuria Roca recorrerà pagar 15.000€ a Castedo per dir-li ‘xoriça sense pal•liatius’

Redactaveu / EP / València.

La presentadora valenciana Nuria Roca ha avançat aquest dissabte que recorrerà “fins on faça falta” la sentència que l’obliga a pagar 15.000 euros a l’exalcaldessa d’Alacant Sonia Castedo per dir-li “xoriça sense pal•liatius”

Roca, en una entrada en el seu blog al setembre de 2014, va cridar a la llavors alcaldessa -doblement imputada en el ‘cas Brugal’ i en el referent a la tramitació del Pla Rabasa- “una xoriça sense pal•liatius””i la va acusar de fer un “dany irreparable” a la democràcia.

Aquest mateix dissabte, la presentadora s’ha referit en el seu blog ‘Els talons d’Olivia’ a la sentència per la qual un jutjat d’Alacant la condemna a pagar 15.000 euros a Sonia Castedo per atemptar al seu honor. Sobre aquest tema, manifesta la seua “sorpresa” en assabentar-me d’aquesta resolució a través dels mitjans sense que se li haja notificat oficialment.

“Em crida poderosament l’atenció que aquesta sentència que té data de comunicació oficial el dia 11 de maig estiga en poder dels mitjans el dia 8 i, especialment, em deixa estupefacta que la sentència d’onze folis s’elabore poques hores després de l’audiència prèvia”, indica.

Sobre aquest tema, assenyala que “des del jutjat s’ha filtrat la sentència a una de les parts, amiga sense pal•liatius, sospite, i aquesta ha cridat als periodistes que, fent el seu treball, s’han fet ressò de la mateixa”. “Clar, com jo no tinc amics als jutjats, però sí als mitjans, jo també he pogut llegir la sentència tres dies abans de la comunicació oficial a la meua procuradora”, explica Roca.

“Per descomptat que recorreré. Fins on faça falta”, assegura la presentadora. “Seguisc creient que em vaig agafar la raó, com ho creuen nombrosos professionals del dret que m’insisteixen en la seua enorme sorpresa per tot el succeït en aquest procés”, subratllat. Així mateix, destaca que si, finalment, ha de pagar, “pagaré. I ho faré cabrejada, però orgullosa i feliç”.

Comparteix

Icona de pantalla completa