La Conlloga participa en el Festival de danses de l’Antiga Corona d’Aragó

Juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicàssim i la Garrofera Borda de València.
9 maig 2015 01:00h
Muixeranga alçada per la Conlloga davant El Fadrí.

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

El passat divendres es va encetar a Castelló el festival de danses de l’Antiga Corona d’Aragó que s’ha estat celebrant durant tot el cap de setmana.

La Conlloga va voler quedar‐se fora del programa i va tenir el seu moment el dissabte a les 12.45h del matí a la plaça de la pescateria. L’acte  va  tenir lloc dins de la trobada de dolçaina i  tabal, on a més de la muixeranga participaven la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicàssim i la Garrofera Borda de València.

La Conlloga va tenir l’oportunitat de presentar  les seues millors figures, entre les quals es troba una figura que encara no s’havia fet  mai  a  la plaça: Les Agulles.  També es van carregar figures com el Fadrí, laTorreta i dos pilars de 4.
 

Per acabar, i aprofitant la temàtica de l’acte, la Conlloga va sorprendre els assistents amb la figura de la Senyera, figura que ja forma part  del repertori de  la  Conlloga i que es realitza només en ocasions especials.

La Conlloga ha participat amb molta il•lusió en un acte com aquest ja que “és una mostra de cultura i tradició de la qual la muixeranga també forma part”.
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next