Diari La Veu del País Valencià
#DipuGate. Benavent a Llopis: ‘Ens portem 231 quilos. Que ho aproven, per l’amor de Déu’
RedactaVeu / València

A més, Pérez Garijo ha recordat que Llopis també és membre de l’executiva d’Alberto Fabra: “el vicesecretari general del PP valencià, és a dir el número tres d’Alberto Fabra, figura en els àudios de Marcos Benavent parlant de presumptes negocis inconfessables i el Partit Popular de moment no ha dit res”, denuncia la diputada provincial de la formació d’esquerres.

Per a Pérez Garijo, qui signà la denuncia de la presumpta trama de corrupció massiva, “és urgent que Alberto Fabra destituïsca el seu número tres en l’organigrama del partit perquè és una bomba de rellotgeria per al PP”. “Fabra està rodejat de gent molt poc recomanable”, afegeix.

La diputada provincial d’EUPV ha demanat a Llopis que explique “on van anar a parar els 231 ‘quilos’ dels que parla Benavent” en l’àudio. Pérez Garijo ha qualificat les xifres de la presumpta operació de la qual parlen d’escàndol “majúscul” i ha advertit a Alberto Fabra que si no pren “mesures contundents i ràpides” es pot trobar amb una “bomba de rellotgeria en les seues mans”.

Per una altra banda, la diputada provincial d’EUPV tornarà a demanar demà durant la Comissió d’Investigació en la Diputació la documentació que ha sol·licitat i que encara no ha sigut lliurada, com per exemple la llista de treballadors d’IMELSA.

Comparteix

Icona de pantalla completa