Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra o l’explosió del canvi

Xavier Pérez / Alzira.

Els militants i simpatitzants de Compromís a la Ribera, i sobretot els seguidors de Mònica Oltra, els anomenats ‘Mosis’, s’entregaren en el míting central de campanya a la Ribera Alta que es va celebrar davant de l’Ajuntamtent d’Alzira. Potser, l’acte més multitudinari que Compromís ha fet mai a la capital de la Ribera.

Oltra, acompanyada per Juan Ponce, es va presentar a Alzira primer visitant una empresa local, Texlimca, per cert, visita a la qual ja s’havia compromès amb el seu gerent, Pedro Andrés, durant les passades falles. La candidata va posar aquesta empresa com a “exemple” de model productiu a seguir perquè “genera llocs de treball mitjançant el Medi Ambient”. Texlimca, que compta amb una plantilla de 60 treballadors, recicla i reutilitza roba usada mitjançant milers de contenidors a les principals ciutats de l’Estat espanyol i de Portugal.

Mònica Oltra en l’empresa Texlimca d’Alzira

“Compromís impulsarà el canvi de model productiu al País Valencià amb empreses com aquesta que generen llocs de treball amb un model sostenible”, assenyalà Oltra.

Després, davant de la majestuosa Casa Consistorial d’Alzira a la plaça del Carbó, Mònica Oltra, amb el seu discurs encisador, va contaminar d’il·lusió els seus amb una frase penetrant: “Compromís serà l’explosió del canvi”.

Lluita contra la corrupció, governar per a les persones, govern de la dignitat, canvi social i polític i regeneració democràtica van ser les idees que Mònica Oltra llançà a un auditori entregat.

Però tampoc s’oblidà ni de Rus ni deRita Barberà. “Fabra no ha tingut valor per a retirar la llista de Xàtiva, perquè si Rus descobreix el pastís, Fabra pot eixir escaldat”. També lamentà l’actitud de Barberá, qui no assisteix als debats. “Ella diu ‘yo no salgo corriendo como una rata’, doncs encara com”.

Per la seua banda, la candidata per València i a l’alcaldia de Carlet, Maria Josep Ortega explicà la “marginació que ha tingut la Ribera amb els 20 anys del PP, i ara ens apareix Ciudadanos que vol emportar-se l’aigua del Xúquer a Múrcia.

L’alcaldable de Compromís per Alzira, Diego Gómez, va declarar en l’acte central de la Ribera Alta que la coalició Compromís “serà a Alzira la clau del canvi, la clau que obrirà les portes a la participació ciutadana, a la transparència i a les persones”.

Gómez s’ha compromès a acabar amb “el clientelisme del PP” així com amb el xofer i el cotxe oficial.

Per altra part, Diego Gómez impulsarà un menjador social, una Alzira “més verda i tranquil·la”, un espai d’oci al Racó de les Vinyes i una passarel·la que enllace la zona de l’Alborxí amb el malecó creuant la carretera CV-50. A banda de governar per als més necessitats: “Nosaltres sóm la clau del canvi a Alzira i al País Valencià”, recalcà Gómez.

Comparteix

Icona de pantalla completa