Diari La Veu del País Valencià
Alzira suspèn les classes d’un col·legi perquè no està preparat per a la calor

RedactaVeu / EP / Alzira.

L’ajuntament d’Alzira ha decretat que el col·legi públic Gloria Fuertes suspenga les classes al matí davant la previsió meteorològica d’altes temperatures per “les característiques de l’edificació”, una construcció moderna amb mòduls prefabricats.

Segons Anabel Juárez, regidora d’Educació, l’edifici va ser erigit fa sis anys i la seua construcció és moderna i innovadora, amb mòduls prefabricats on es pot arribat a temperatures “molt altes” als mesos d’estiu.

L’ajuntament d’Alzira, localitat on s’espera arribar als 38 graus de màxima, ha recomanat al col·legi, mitjançat un decret d’alcaldia, que demà no es facen les classes previstes com a mesura de “prudència i per evitar possibles perjudicis i efectes no desitjats en la població escolar i en la comunitat educativa”, segons el decret de l’ajuntament fet públic aquesta vesprada.

Segons la regidora, l’estructura innovadora del centre educatiu va costar més diners que una edificació convencional i no pensaven que després eixa estructura tindria temperatures tan altes a l’estiu.

Per açò, l’Ajuntament es troba en procés de negociacions amb la Conselleria d’Educació perquè resolga aquest problema.

Segons la regidora estan pendents de realitzar una obra per instal·lar un sobresostre, quan finalitze el curs, per no alterar l’ordre normal de les classes.

Comparteix

Icona de pantalla completa