Diari La Veu del País Valencià
Saó rep el premi a la millor revista de l’any en llengua catalana
RedactaVeu / València

Segons Vicent Boscà, director de Saó, “aquest reconeixement ens encoratja a seguir endavant, aportant la nostra visió crítica de la societat valenciana i a continuar defensant la llengua com un element fonamental de la nostra cultura”. Aquest premi se suma ja a una llarga llista de distincions que ha rebut la publicació, com el Guardó d’Escola Valenciana per l’Ús Social del Valencià, el Premi Vicent Ventura o el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, entre altres.

El reconeixement ha estat atorgat per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, entitat de recent creació que agrupa les tres entitats del sector: els editors de revistes i digitals (APPEC), l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC). Des de la Federació expliquen que “el premi té com a objectiu, a més de reconèixer la tasca de les publicacions, posar l’accent en l’estat del sector i el paper que juguen els mitjans de comunicació en la construcció del nou país”.

A més de la revista Saó, també ha estat reconegut el setmanari El 3 de Vuit, el mensual gratuït La Borrufa i el diari digital delCamp.cat com les millors publicacions de l’any en les diverses categories. Els premis es lliuraran a La Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el proper 27 de maig en un acte presentat pel periodista Màrius Serra.

Comparteix

Icona de pantalla completa