Diari La Veu del País Valencià
Vídeo. #TicTac, nou single d’ARRAP junt al productor Eugeni Aguilar

RedactaVeu / València.

La cançó porta per nom #TicTac i irromp amb força en plena campanya electoral amb un missatge transformador i optimista, així com una instrumental ballable i potent alhora que encoratjadora.

El títol de la cançó fa clara referència a l’expressió que s’ha popularitzat a manifestacions i protestes, en al·lusió a la urgència d’un canvi polític. ARRAP torna a la càrrega amb el seu missatge punyent, animant a fer fora la màfia i refer-ho tot a partir del dia 24 de maig.

Després de publicar el darrer mes de desembre el seu nou disc Desperta Ferro, totalment produït per Loren D i amb un estil de rap hardcore clàssic, el grup aposta en aquest single per Eugeni Aguilar com a productor.

La instrumental amb tocs de trap, breaks i dubstep, s’acosta en certs moments a un estil Jersey club de la nova ona, on el que els rapejos flueixen sobre un beat més ballable del que ARRAP té acostumat al seu públic. No és la primera vegada que ARRAP i Aguilar uneixen forces, ja van publicar un remix de la cançó Ara va de bo, inclosa al disc homònim editat al 2012.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa