Diari La Veu del País Valencià
Torró, denunciat per demanar el vot a canvi d’entrades per a un parc aquàtic inexistent
L. Part / València – Gandia

Entrades gratuïtes per a un parc aquàtic del que només hi ha unes infografies a canvi del vot. Socialistes de Gandia ha denunciant aquest fet davant la Junta Electoral de Zona al considerar que es tracta d’un presumpte delicte electoral ja que aquesta petició de vot a canvi de la recompensa s’ha fet utilitzant recursos públics i en plena campanya electoral.

El PSPV de Gandia ha sol•licitat la “immediata” suspensió de la campanya sobre el “virtual” parc aquàtic i la “paralització del massiu repartiment de material publicitari” per totes les cases de la ciutat.

A més, considera que el fet “més greu” en aquest assumpte és que “repartisquen pels domicilis bitllets per a participar en un suposat sorteig de bons familiars anuals per al fals parc aquàtic que es duria a terme el 25 de maig -el dia després de les eleccions-, “una recompensa que estaria condicionada a un triomf del PP en aquests comicis, la qual cosa comporta un delicte electoral en tota regla”. En concret, el PSPV de Gandia sosté que es tracta d’una “clara infracció electoral”, tipificada en l’article 146 de la Llei Electoral.

Arturo Torró.

Un parc aquàtic ‘només en infografies’

“Torró se salta a la torera la Llei Electoral. És evident que el PP s’aprofita, una vegada més, d’un projecte municipal. I és que l’ajuntament ja ha pagat més de 130.000 euros per unes infografies que estan sent utilitzades de manera descarada pel candidat del PP en benefici propi”, ha assenyalat el sotssecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Imatge d’una de les infografies del parc pel qual l’Ajuntament ha pagat 130.000€, segons el PSPV.

Així mateix, i sempre segons Prieto, es produeix un “aprofitament” d’antics treballadors del Pla d’Ocupació com a agents electorals del PP, establint-se una evident confusió, ja que van vestits amb jerseis de color blau marí, el mateix que utilitzaven en la seua època ‘d’enquestadors’ municipals i sense cap identificació partidària, amb el clar objectiu de confondre als gandiencs.



Cartell promocional de l’Ajuntament de Gandia.

“Està vist que la utilització de recursos públics per part de Torró ja no té límits. Li demanem al candidat del PP, per enèsima vegada, que deixe d’aprofitar-se de l’ajuntament i no es pague la seua campanya amb diners de tots els gandiencs”, conclou Prieto.

Comparteix

Icona de pantalla completa