Diari La Veu del País Valencià
Ja tenim guanyadora del lot de productes de Terra Valenciana

RedactaVeu

Ahir 20 de maig a les 23.59 h es va celebrar el sorteig de productes de Terra Valenciana, i Purificación Martí Serra ha sigut la guanyadora del lot de productes de Terra Valenciana, hi han participat 325 persones.

Donem les gràcies a tots els que han participat, i volem felicitar la guanyadora que d’ací un dies rebrà el premi a casa i esperem molt prompte oferir-vos un altre sorteig.

Terra Valenciana és un aparador on-line des del qual es pot accedir a un ampli ventall de productes que posen en evidència la riquesa gastronòmica i cultural valenciana. Olis, vins, melmelades, hidromels, caves, torrons… són només alguns dels productes que les nostres comarques ens ofereixen.

La majoria dels productors són empreses menudes o mitjanes que treballen de manera artesanal, i que han trobat en aquest nou projecte un nou espai per a projectar els seus productes, però també, el seu gran treball. Us convidem a fer una passejada pel web i us animem a revolucionar les vostres cuines amb els millors, i més exquisits, productes valencians.

La Veu del País Valencià necessita el teu suport i col·laboració. Agermana’t per fer viable aquest projecte informatiu independent i en valencià. Gràcies.

Comparteix

Icona de pantalla completa