Diari La Veu del País Valencià
Rus reapareix per a repartir 62 contractes a aturats tres dies abans de les eleccions
eldiario.es / Xàtiva

Rus ha estat present en l’Ajuntament per al repartiment de contractes parcials a 62 persones aturades de la localitat, segons ha informat El Mundo. La reunió amb els seleccionats s’ha celebrat tan sols tres dies abans dels comicis en els quals encara no està clar si Rus seguirà al capdavant de la candidatura del PP, que l’ha suspès de militància.

L’acte s’ha celebrat en el consistori, on han assistit els contractats, que cobraran 400 euros per treballar 20 hores setmanals en les dependències municipals. Segons el responsable de personal, ha consistit en una “reunió dels tècnics amb el personal laboral” que s’incorporarà entre l’1 i el 3 de juny.

El regidor de Personal, José Antonio Vidal, nega que la data de la reunió amb els seleccionats tinga alguna cosa a veure amb les eleccions d’aquest diumenge, en les quals l’alcalde, Alfonso Rus, es presenta pel PP, que l’ha suspès de militància davant la investigació per suposada corrupció. “És un projecte que està en marxa des de 2013”, explica a eldiario.es Vidal, que assegura que les places que hui s’han repartit “estan baremades des de principis de 2014”.

Rus, durant la trobada amb els aturats en l’Ajuntament. Foto: El Mundo.

“Quan acaba un projecte, en comença un altre”, explica sobre les contractacions que són per un temps determinat i un sou que es queda lluny del mileurisme. “Açò és un projecte que estava consignat amb anterioritat [al fet que es convocaren les eleccions]”, ha sentenciat el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa