Diari La Veu del País Valencià
Ribó: ‘Vull ser l’alcalde de tots, des de Carpesa al Perellonet i de Benimàmet a Natzaret’

RedactaVeu / València.

El candidat a l’alcaldia de València per Compromís, Joan Ribó, ha assegurat aquest diumenge que “estem davant un canvi de règim en la ciutat” i ha apuntat que “l’eix vertebrador” d’aquest canvi l’ha representat la coalició que “significa transparència, mans netes i diàleg”. “Vull ser l’alcalde de tots, des de Carpesa al Perellonet i de Benimàmet a Natzaret”, ha proclamat Ribó, qui ha avançat que ha parlat amb l’oposició i els pactes arribaran “prompte”.

Així s’ha pronunciat Ribó davant unes dues-centes persones que l’han rebut en la plaça del Pilar de València amb crits d’’alcalde’ i un palpable ambient festiu després de conèixer-se els nou regidors que el partit ha obtingut en aquestes eleccions amb més del 80 per cent dels vots escrutats.

De la mateixa manera, ha destacat que el “símbol” del canvi ha sigut el barri valencià del Cabanyal on Compromís “ha guanyat en moltes meses”. “Té un significat molt important”, ha apuntat Ribó, ja que, segons ha explicat “durant quatre anys hem estat en l’oposició amb valentia i la ciutadania ho ha recompensat”. “Volem ser el govern valent”, ha asseverat Ribó.

Ribó ha explicat que s’ha posat en contacte amb els grups de l’oposició i ha assegurat que han acordat “que hi ha una necessitat de canvi” i que “els pactes arribaran prompte”. “Vull ser l’alcalde de tots, des de Carpesa al Perellonet i de Benimàmet a Natzaret”, ha assegurat Ribó. “El canvi de règim el protagonitzareu vosaltres, perquè volem fer-ho amb vosaltres. Visca Compromís i visca València”, ha conclòs un emocionat Ribó.

Comparteix

Icona de pantalla completa