Diari La Veu del País Valencià
L’alegria pren la plaça del cap i casal. Vídeo

RedactaVeu / València.

“Que creme València!”. L’alegria desborda milers de ciutadans del cap i casal que s’estan concentrant aquesta nit a la plaça de l’Ajuntament de València per dir-li adéu a Rita Barberá després de 24 anys de mandat ‘popular’.

Milers de ciutadans -havien confirmat la seua assistència més 10.000 persones si s’aconseguia l’objectiu- omplin de gom a gom a hores d’ara la plaça de l’Ajuntament de València per festejar que “amb el 78% de vot escrutat, PP+Ciutadans no poden governar al País Valencià. Que creme València!”

L’anomenada ‘Gintonicada Popular!’ va ser convocada dies enrere pel moviment Intifalla amb l’objectiu de ‘fer un brindis de gintònics’, “si la dreta perd”, cosa que, segons l’escrutini, és una realitat.

L’ultima piulada de @intifalla ho diu tot: “Amb 85% de vots escrutats. Rita+ Ciutadans no tenen majoria absoluta. Ara mateix hi hauria Gintonicada Popular! Molt molt ajustat!”.

Sobre les 00.45 hores han arribat a la plaça diversos dirigents de Compromís, entre els quals es trobava Mónica Oltra, que ha sigut rebuda al crit de ‘presidenta, presidenta’. La convocatòria ha estat vigilada en tot moment per una alta presència policial.

Per tal de no ser sancionats, els organitzadors d’aquesta particular festa en homenatge a la suposada afició de Rita Barberà a aquesta beguda alcohòlica, els organitzadors recomanen als participants fer-se els gintònics amb un gotet d’aigua, un poquet de gel i unes talladetes de llima…

>

Comparteix

Icona de pantalla completa