Himne fúnebre per dir-li adéu a Rus a Xàtiva. Vídeo

Els veïns de la capital de la Costera s’acomiaden de quasi un quart de segle de mandat de Rus amb una improvisada música fúnebre en la qual inclouen el compte dels ‘2 milions de peles’


RedactaVeu / Xàtiva.

Un grup de ciutadans de la ciutat de Xàtiva (la Costera) es van acomiadar anit de quasi una quart de segle de govern d’Alfonso Rus (PP) amb una improvisada cavalcada en la qual els músics van interpretar un himne fúnebre per ‘festejar’ la marxa de Rus de l'alcaldia.

Durant la cavalcada per les principals artèries de la capital de la Costera, el veïns i veïnes acompanyaren la interpretació musical imitant el compte d’Alfonso Rus del bitllets de mil en mil euros fins les famoses ‘2 milions de peles’ i cantant: 'así contaba, así así...".
 
A Xàtiva, el PSPV ha guanyat les eleccions amb un 27,3% dels vots i 7 regidors, seguit d’EUPV, amb el 23,12% dels vots que li donen 5 edils. El PP de Rus, per la seua banda, ha aconseguit 5 regidors (21,95% dels sufragis), mentre que Compromís (13,70%) n’ha obtingut 3 i C’S un regidor (7,07%). En les anterior eleccions, el PP va aconseguir 11 regidors, 6 el PSPV, 2 Compromís i 2 EUPV.


 
Publicitat
Publicitat