Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra: ‘Estem disposats a liderar aquest nou govern’

[email protected]

La candidata de Compromís, Mònica Oltra, ha assegurat que el seu partit està “disposat” a liderar el nou govern tripartit que es podria formar com a resultat de les eleccions autonòmiques celebrades aquest 24 de maig.

“No jugarem al repartiment de sillonets”, ha explicat Oltra després de recordar que “en aquest moment és més important quines polítiques es faran que el qui”, malgrat que ha mostrat la seua predisposició a liderar un nou govern.

Oltra ha rebut la trucada d’Alberto Fabra “per a felicitar Compromís” i ha mostrat la seua predisposició per a facilitar el traspàs de Govern. La líder de Compromís ha afegit que “hui comencem a treballar perquè hi ha persones que ja no tenen temps”.

Sobre el futur Govern ha rebut un whatsapp del candidat de Podem, Antonio Montiel, i ha tornat a recordar que “l’important és el quin, no ens situarem en les polítiques de la retallada, de la troica, d’aquesta política neoliberal”. Finalment, ha deixat una frase que sonava a sentència: “Em vaig presentar per a ser presidenta i els nombres donen per a això”.

Aquesta informació ha sigut publicada en La Marea. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa