Compromís aprova iniciar les negociacions per a formar nous governs

Per a la coalició nacionalista, la ‘situació d’emergència’ social i democràtica que patim ‘obliga’ a posar-se a treballar per constituir, ‘al més ràpidament possible’, els governs de canvi que el territori valencià necessita
26 maig 2015 01:00h
Un moment de la reunió de l'executiva de Compromís celebrada ahir.
RedactaVeu / València

L’executiva de la coalició Compromís es va reunir ahir de vesprada a València per analitzar els resultats de les eleccions locals i al parlament valencià i establir les pautes a seguir a partir d’ara.

Per a la coalició, la situació “d’emergència social i democràtica” que patim “obliga a posar-se a treballar per constituir, al més ràpidament possible, els governs de canvi que el territori valencià necessita”.

En aquest sentit, Compromís iniciarà, immediatament, un procés de diàleg amb totes les forces polítiques, excepte el PP, i en eixe sentit l’executiva ha acordat designar dues comissions, una local i l’altra de les Corts, per a la negociació per a la formació de nous governs i de noves polítiques.

‘Posar en el centre l’ésser humà i rescatar persones’

Eixes negociacions, per a Compromís, han de basar-se en quines polítiques s’han d’aplicar en els nous governs, unes polítiques que “han de posar en el centre l’ésser humà i rescatar persones”.


 

 
next