Diari La Veu del País Valencià
El comissionista de Rus es confessa ‘ionqui dels diners’
EP / València

L’exgerent de l’empresa pública Impuls Econòmic Local (Imelsa) Marcos Benavent s’ha definit com un “ionqui dels diners” i ha reconegut que es va endur de la Diputació de València “diners de tot”. També ha afirmat que “pràcticament tothom està en mogudes” i ha advertit que farà mal “a molta gent” contant la veritat.

Benavent s’ha pronunciat així en declaracions als mitjans de comunicació després de comparèixer en el jutjat com a imputat en la causa oberta després de la denúncia interposada per la Diputació per presumptes despeses injustificades i altres irregularitats en Imelsa.

L’exgerent d’Imelsa, a qui se li ha retirat el passaport, s’ha acollit al seu dret a no declarar davant el jutge, i a la seua eixida, ha indicat davant els mitjans de comunicació que s’ha endut “diners de tot” de la corporació provincial, i que pensa reposar-ho.

Ha indicat que va actuar d’aquesta manera perquè “u viu en la inconsciència i entra en una història en la qual quasi tothom està així i és el que hi ha. Pràcticament tothom està en mogudes”, ha insistit.

Així mateix, preguntat pel president de la Diputació, Alfonso Rus, a qui vinculen en uns enregistraments amb el cobrament de diners de suposades comissions, ha assenyalat que “ell sabrà el que fa”. “Ell sabrà, ha de ser conscient de la seua forma de ser o d’actuar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa