Diari La Veu del País Valencià
Ignacio Blanco dimiteix dels seus càrrecs en EUPV

EP / València.

El que ha sigut el candidat d’EUPV a la Presidència de la Generalitat i durant l’última part de la legislatura portaveu en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha anunciat que dimiteix dels seus càrrecs en el partit després dels resultats de les eleccions del diumenge on la formació va perdre tota la seua representació en la cambra autonòmica i també en l’Ajuntament de València.

En una roda de premsa, Blanco, que s’ha mostrat serè, ha avançat que seguirà com a “militant actiu” i ha especificat que la seua dimissió no suposa un “pas arrere” sinó “al costat”. D’igual manera, s’ha mostrat “molt orgullós” del treball fet en aquests quatre anys i en campanya. La decisió l’ha anunciat prèviament a la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, i als militants.

EUPV va obtenir en les eleccions del passat diumenge 106.047 vots, la qual cosa suposa un 4,26 per cent, per davall de la barrera electoral del 5%. La passada legislatura va obtenir cinc escons en les Corts Valencianes. Sobre aquest tema, Blanco considera que han sigut uns resultats “molt injusts” i creu necessària una reflexió sobre les causes i conseqüències.

Comparteix

Icona de pantalla completa