Ximo Puig: ‘Reobriré Canal 9 i es podrà tornar a veure TV3 al País Valencià’

El candidat socialista al País Valencià està en plena pugna per la presidència de la Generalitat Valenciana amb Mònica Oltra, de Compromís
28 maig 2015 01:00h
Directe.cat

Pablo Iglesias no decidirà qui és el president
 
També ha deixat clar que si és ell qui relleva el PP, es podrà tornar a veure TV3 al País Valencià. “Hem d’ampliar i sumar les relacions amb Catalunya”, ha dit Puig. Amb tot, el candidat socialista no té la presidència garantida, ja que tot i haver estat la primera força dels partits d’esquerres, Compromís només s’ha quedat a quatre diputats del PSPV i Podem, que té la clau en aquest cas, aposta més aviat pel partit de Mònica Oltra. “El senyor Iglesias no decidirà qui és el proper president de la Generalitat”, ha advertit el socialista.

El PP segur que no tornarà a governar

Ximo Puig també podria formar govern amb Ciudadanos, tot i que no és la seva preferència. En tot cas, l’únic que ha descartat el líder del PSPV és que el PP repeteixi al capdavant de la Generalitat Valenciana. Amb un toc d’eufòria difícil de contenir, ha dit que “hem de fer possible tot allò que hem somiat” i ho ha reblat afirmant que el canvi era absolutament higiènic.

Notícia publicada a directe.cat. 
next