Diari La Veu del País Valencià
Benetússer celebra aquest dissabte la 27a Trobada de l’Horta Sud

RedactaVeu / Benetússer.

Aquest dissabte 30 de maig Benetússer acull la celebració de la 27a Trobada d’Escoles en Valencià de l’Horta Sud.

‘Donem marxa al valencià’, és el lema d’aquesta primera Trobada després de les eleccions autonòmiques i municipals al País Valencià.

Els actes de la festa pel Valencià de Benetússer s’inicaran a les 17.00h amb la concentració de les cercaviles al CEIP Colon i al CEIP Blasco Ibáñez.

A les 17:30 horas manprendran les cercaviles en dos recorreguts pel poble fins a confluir a la plaça de l’Ajuntament de Benetússer per a seguidament, 18 hores, celebrar-se el lliurament de recordatoris als centres participants a la plaça Major. Entre les 18.30 h i les 20.30 h estaran obert els més de cent tallers. Posteriorment, a les 19.00 hores, tindrà lloc l’actuació de Rodamons Teatre a la plaça de la Xapa amb l’espectacle “Petiteses”, el primer DVD de música infantil en valencià.

A les 21 hores se celebrarà un sopar de cabasset a la plaça de l’ajuntament, al qual seguirà, a les 22.30 hores, un concert de clausura de la Trobada amb l’actuació de Pupil·les dilatives i VerdCel amb l’espectacle “Del cor a les mans”, homenatge a Ovidi Montllor.

Més informació en aquest enllaç.

Cliqueu en l’enllaç per a consultar el programa detallat de la Trobada de l’Horta Sud:

Més informació sobre les Trobades 2015 a:

Comparteix

Icona de pantalla completa